Du kan betale med disse betalingsmetoder

Persondatapolitik

Retningslinjer for behandling af personoplysninger

Når du klikker dig ind på www.keas.dk, indsamler Kroghs Elektronik oplysninger om dig som person. Nedenfor kan du læse om de oplysninger, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller kommentarer til vores retningslinjer.

Du skal være opmærksom på, at du accepterer vores retningslinjer, når du besøger www.keas.dk.

Vi indsamler ikke oplysninger, der ikke er beskrevet i vores persondatapolitik, ligesom vi ikke indsamler oplysninger, der kan henføres til dig, uden at vi også fortæller dig om, hvordan du kan undgå det.

Generelt skal du være opmærksom på, at du som internetbruger efterlader dig elektroniske spor, og at det giver andre mulighed for at følge din færden på nettet.

Hvilken information indsamler vi om dig?

Den information vi indsamler om dig, kan deles i to kategorier:

  1. Oplysninger, vi kan henføre til dig som person
  2. Ikke-personlige oplysninger

1. Personhenførbare oplysninger

Vi indsamler aldrig personhenførbare oplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger. F.eks. ved at registrere dig i forbindelse med køb af en vare.

Når du vil indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

  • Navn
  • Adresse
  • telefonnummer
  • E-mail adresse

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Når et køb afsluttes registreres endvidere den ip-adresse der er blevet brugt til købet, og tidspunktet for købet. Det er udelukkende et værn mod snyd.

2. Ikke-personlige oplysninger

Cookies

Dette website anvender cookies til teknisk funktionalitet og trafikmåling. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

En cookie anvendes til oplysninger om brugerens adfærd på et website f.eks. registrering af varer som lægges i en indkøbskurv, eller et indtastet brugernavn i forbindelse med at der logges ind på en særlig sektion af webstedet.

Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg. På www.keas.dk anvendes session cookies til for at holde styr på de enkelte besøgende mens de navigerer rundt på hjemmesiden. Session cookies gemmes ikke på din PC, men forsvinder når du lukker din web-browser.

Sådan sletter du cookies

Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering 

Sådan undgår jeg cookies?

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måltrafikken på websitet. 
Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

3. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. 

Personoplysninger registreres med det formål at kunne levere en vare til dig.

Kontakt vedr. personoplysninger

Dataansvarlig er Indehaveren af Kroghs Elektronik.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Kroghs Elektronik, skal du rette henvendelse på info@keas.dk eller telefon 70209147. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

Beskyttelse af personoplysninger

Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysningerne registreres hos Kroghs Elektronik og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes. Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Kun kodeord til at logge ind gemmes krypteret.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for "sidst opdateret" nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores websites.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

4. Logstatistik

Logstatistik bruges på www.keas.dk og betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende et website har haft, hvor de kommer fra, på hvilken del af websitet dette forlades mm. På www.keas.dk anvendes logstatistik med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.

Sidst opdateret 29.01.2012

Kroghs Elektronik . Vestermarken 14 . 8670  Låsby . T: +45 7020 9147 . E: info@keas.dk . CVR: 30372484