Du kan betale med disse betalingsmetoder

Udland

Her har vi samlet nogle af de spørgsmål vi oftest får vedr. forsendelse til udland (herunder Grønland og Færørene).

Hvor sender I til?

Du kan bestille varer i vores butik til levering i Sverige, Norge samt Grønland og Færørene som også går ind under vores udlands kategori. Varer sendes ikke pr. efterkrav, men udelukkende på kortbetaling eller bankoverførelse.
Det kan også lade sig gøre at bestille vare til levering i andre lande, men kun mod forudgående aftale. Kontakt os for nærmere information.

Hvordan får jeg momsrefusion?

Bestiller du vare til levering uden for EU (Norge, Grønland, Færørene) så sørger vores butik automatisk for ikke at opkræve moms når du går til betaling.
Bemærk at priser i butikken altid vises med dansk moms, indtil du går til kassen for at betale.
Ved salg til Erhverv inden for EU (Sverige) skal du sørge for at angive CVR (firma) nummer i kommentar feltet ved bestilling. Når vi har kontrolleret oplysningen, sørger vi for at fremsende korrigeret ordrebekræftigelse hvor der ikke opkræves dansk moms.

Er det alle varer i levere til udlandet?

Nej Desværre. Visse af vores varer der har stor volumen eller skrøblighed sender vi desværre ikke, da forsendelses omkostninger herved er for store. FM, VHF og UHF antenner i metal/aluminium sendes ikke til udlandet. Dog kan der ved større styktal laves undtagelse. Kontakt os nærmere for tilbud, eller hvis du har spørgsmål.

Hvem sender i med og hvad er leveringstiden?

Alle varer sendes med Post Danmark, der har et samarbejde med Pannordic om forsendelser til udlandet. Leveringstiden til Færørene, Norge og Sverige er typisk 1-3 dage afhængig af hvor i landet du bor. Til grønland skal der forventes ca. 5 dage.

Er der manual med på mit sprog?

Som udgangspunkt er der Dansk manual med, med mindre andet står opgivet ved varen. Oftest er der også Engelsk og i mange tilfælde Svensk og/eller Norsk manual. Hvis du vil være helt sikker inden du bestiller en vare, så kontakt os for nærmere information.

Har i varebeskrivelse på andet en Dansk?

Nej. Alle vare er beskrevet på Dansk, da vi kun forhandler til de nordiske lande. Hvis der er en vare hvor du er i tvivl om noget i beskrivelsen, er du altid velkommen til at kontakte os for nærmere information.

Hvad koster forsendelse?

Forsendelse til udlandet fremgår under Information/Fragtomkostninger.
Kroghs Elektronik . Vestermarken 14 . 8670  Låsby . T: +45 7734 1147 . E: info@keas.dk . CVR: 30372484