Du kan betale med disse betalingsmetoder

Erhverv / Offentlig

Det er muligt som Erhverv og Offentlig institution at oprette en konto hos os. Som offentlig institution kan der endvidere bestilles via elektronisk faktura.

Offentlig institution & Elektronik fakturering

Varene bestilles elektronisk i vores internet butik. Når ordren afgives vælges "Erhverv" som kunde type. I EAN tastes EAN nummer. Evt. rekvititions nummer angives i kommentar feltet. Varer kan også bestilles via email. 
Alle ordre med EAN betaling vil første gang have en ekstra dags leveringstid pga verifikation af EAN/Modtager.

Der ydes 14 dage netto som udgangspunkt til offentlige institutioner.

Erhverv

Det er altid muligt at bestille som erhverv i vores internet butik. Vælg Erhverv som kunde type. Ønskes en konto med kredit, skal der ansøges om dette. For at ansøge om konto er det en forudsætning at firmaet har CVR nummer, og har forventning om regelmæssig handel hos os.
Fremsend information om Firmanavn, adresse, kontaktperson samt CVR nr. pr. email eller fax. Vi anbefaler at I ved første bestilling, bestiller varer på normal vis i vores butik, og herefter ansøger om at få kontoen opgraderet.
Der ydes 14 dage netto som udgangspunkt til erhvervskunder. Dog skal første bestilling altid betales forud, via kort eller pr. efterkrav mind mindre anden aftale foreligger.

Rabataftaler

Der er ingen faste rabataftaler forbundet med konto oprettelse. I særlige tilfælde kan der ydes rabat baseret på enkeltstående større ordre eller baseret på et større indkøb over de seneste 12 måneder.
Aftaler forhandles individuelt ved at kontakte os. Se vores kontaktoplysninger under kontakt.
Kroghs Elektronik . Vestermarken 14 . 8670  Låsby . T: +45 7734 1147 . E: info@keas.dk . CVR: 30372484