Du kan betale med disse betalingsmetoder

Returret

Når du som forbruger handler på https://www.keas.dk har du 14 dages fortrydelsesret.

Fortrydelsesretten udløber 14 dage efter den dag hvor du har fået leveret din bestilling. Ved del-leverancer fra den dag du får den sidste vare leveret.

Du skal inden 14 dage fra levering give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives skriftlig per E-Mail eller brev. I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular og sende med retur. Den finder du medsendt din ordrebekræftelse (nederst i dette dokument).

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbagelevering af varen. Dette gælder også returfragt som Post Danmark opkræver ved ikke afhentede pakker.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering. Derfor anbefaler vi at varen returneres på forsvarlig vis, f.eks. på samme vis som du modtog den. Når du sender varer retur til os, skal de sendes til:

Kroghs Elektronik
Vestermarken 14
8670 Låsby
Danmark

Du kan også fortryde købet ved at give tydelig meddelelse og aflevere den personligt på ovenstående adresse mod forudgående aftale.

Du skal vedlægge en kopi af ordrebekræftelsen.

Varens stand, når du sender den retur
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Ved køb af alarmer, alarm detektorere, værktøj, neværksudstyr, TV og Antenneudstyr er den intakte originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi. Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt. Husk derfor altid at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. Varer der ikke kan sælges som ny har som udgangspunkt ingen eller meget lav værdi idet vi ikke forhandler brugte varer.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Pakker sendt pr. efterkrav modtages ikke.

Undtagelser
For julegaver købt i perioden 1. December til 23. December er fortrydelsesretten forlænget til den 15. i den efterfølgende januar måned. Varen kan byttes eller pengene fåes retur hvis varen overholder de almindelige regler for fortrydelsesretten.

Kroghs Elektronik . Vestermarken 14 . 8670  Låsby . T: +45 7734 1147 . E: info@keas.dk . CVR: 30372484